Language

Vi har vågar och vägningsprodukter för alla applikationer och tillämpningar

Lidén Weighing erbjuder ett brett sortiment av vågar och vägningsprodukter, till största delen typgodkända i enlighet med OIML. Om ni behöver industrivågar eller kontrollvågar för tung vägning, som pallvågar eller golvvågar, balkvågar eller pallyftarvågar så hittar ni det hos oss.

Vi har olika typer av bänkvågar och räknevågar. Fråga oss gärna om precisionsvågar och analysvågar och annan vägning på laboratorier samt vägning inom kvalitetskontroll. Kanske är det en fukthaltsvåg ni behöver? Olika typer av våginstrument och vågtransmittrar kan kombineras med vågplattformar för specifika önskemål.

Arbetar ni inom, eller levererar vågar till sjukvården så har vi barnvågar och andra personvågar i sortimentet. Vi har stolsvågar, rullstolsvågar och pelarvågar. För vägning inom handel har vi etikettvågar och butiksvågar med koppling mot kassa, för snabb leverans.

Vi arbetar med att aktivt stödja våra partners och återförsäljare som marknadsför våra produkter till slutanvändare i framför allt alla de nordiska länderna. Lidén Weighing erbjuder produkter med hög kvalitet, kostnadseffektiv distribution samt kompetent service och support.

Kort sagt så vi kan vi det mesta om vågar och vägning. Hur kan vi hjälpa just dig?

Vad är nytt?

Nyhetsbrev juni 2018

2018-06-01

Här kan ni läsa vårt nyhetsbrev. 

Öppettider

2018-03-28

Läs vårt senaste utskick med öppettider under våren. 

Ny Mobil- & Pallyftarvåg LWC-MSP/C

2018-03-02

Nu är vår nya förbättrade mobilvåg redo för omedelbar leverans.  Den har bland annat större tydligare display och flera valbara funktioner. Printer finns som fabriksmonterat tillval. Inom kort lanserar vi även en ny typgodkänd pallyftarvåg. Även...

Nyhetsbrev Mars

2018-03-01

Här kan ni läsa vårt nyhetsbrev för mars 2018. 

SAMTIT Kongress 2018

2018-02-14

Vi kommer att ställa ut på SAMTIT Kongress den 25-27 april 2018 på Svenska Mässan i Göteborg.  På kongressen kommer vi visa några av våra medicinska vågar. Vi finns till...

Nyhetsbrev December 2017

2017-12-11

Här kan du läsa vårt nyhetsbrev för december 2017.

Våra produkter

Mekanisk bordsvåg i rostfritt utförande.

Bänkvåg som även kan användas som golvvåg för generellt bruk i torra miljöer inom industri. Uppladdningsbara b...

Våginstrument DI-160RS Typgodkänt 3000 skd. Upp till 4 x 350ohm lastceller. LCD display och RS232 kommunikation.