Language

Vi har vågar och vägningsprodukter för alla applikationer och tillämpningar

Lidén Weighing erbjuder ett brett sortiment av vågar och vägningsprodukter, till största delen typgodkända i enlighet med OIML. Om ni behöver industrivågar eller kontrollvågar för tung vägning, som pallvågar eller golvvågar, balkvågar eller pallyftarvågar så hittar ni det hos oss.

Vi har olika typer av bänkvågar och räknevågar. Fråga oss gärna om precisionsvågar och analysvågar och annan vägning på laboratorier samt vägning inom kvalitetskontroll. Kanske är det en fukthaltsvåg ni behöver? Olika typer av våginstrument och vågtransmittrar kan kombineras med vågplattformar för specifika önskemål.

Arbetar ni inom, eller levererar vågar till sjukvården så har vi barnvågar och andra personvågar i sortimentet. Vi har stolsvågar, rullstolsvågar och pelarvågar. För vägning inom handel har vi etikettvågar och butiksvågar med koppling mot kassa, för snabb leverans.

Vi arbetar med att aktivt stödja våra partners och återförsäljare som marknadsför våra produkter till slutanvändare i framför allt alla de nordiska länderna. Lidén Weighing erbjuder produkter med hög kvalitet, kostnadseffektiv distribution samt kompetent service och support.

Kort sagt så vi kan vi det mesta om vågar och vägning. Hur kan vi hjälpa just dig?

Produktkatalog

Alla våra vågar på ett och samma ställe!

Tryck på knappen och få tillgång till vår produktkatalog direkt. Du kan även välja att ladda ner den som pdf. 

Våra produkter

Summeringslåda för upp till 4 lastceller. 4 kablar och trim potentiometer for inviduell justering. ABS plast och IP klass 66.

U-formad pallvåg med 4 st. lastceller. Max kapacitet 3500 Kg. Elförzinkad utförande och mått för att passa en EU pall. I...

Självcentrerande lastcellsfot för shear/bendingbeam lastceller. Mycket låg profil.