Language

Vi har vågar och vägningsprodukter för alla applikationer och tillämpningar

Lidén Weighing erbjuder ett brett sortiment av vågar till återförsäljare och maskinbyggare.  Vägningsprodukterna, är till största delen typgodkända i enlighet med OIML. För tyngre vägning inom industrin eller lager finns kontrollvågar, pallvågar eller andra typer av golvvågar. Även balkvågar eller pallyftarvågar hittar ni hos oss.

Vi har olika typer av bänkvågar och räknevågar. Fråga oss gärna om precisionsvågar och analysvågar eller annan vägning som utförs på ex. laboratorier,samt kvalitetskontroll. Olika typer av våginstrument och vågtransmittrar kan kombineras med vågplattformar och lastceller för specifika önskemål.

För sjukvård och diagnostik så har vi godkända barnvågar och andra personvågar i sortimentet. Som exempel stolsvågar, rullstolsvågar och pelarvågar. För godkänd vägning inom handel finns verifierade etikettvågar och butiksvågar med koppling mot kassa, i lager.

Vi arbetar med att aktivt stödja våra partners och återförsäljare som marknadsför våra produkter till slutanvändare i alla de nordiska länderna. Lidén Weighing erbjuder produkter med hög kvalitet, kostnadseffektiv distribution samt kompetent service och snabb support.

Kort sagt så vi kan vi det mesta om vågar och vägning. Hur kan vi hjälpa just dig?

Kontakt oss gärna!

Produktkatalog

Alla våra vågar på ett och samma ställe!

Tryck på knappen och få tillgång till vår produktkatalog direkt. Du kan även välja att ladda ner den som pdf. 

Våra produkter

Ledögla för draglastceller.

FAW är en bänkvåg och bordsvåg för allmän vägning i torra miljöer. Finns i två olika kapaciteter oc...

Våginstrument DI-160RS Typgodkänt 3000 skd. Upp till 4 x 350ohm lastceller. LCD display och RS232 kommunikation.